Klanten
Cases

Cases
Cases

De volledige ICT werkomgeving is voor het transportbedrijf Europatrans is door Redmap onder handen genomen en gemoderniseerd.

Een hybrid cloud server oplossing is aangelegd. Waar het software gedeelte, TMS (traffic management system) op gehost wordt en via Windows cloud werkplekken voor de medewerkers op afstand bereikbaar is.

De bedrijfsauto’s kunnen via GPS gevolgd worden, de chauffeurs zijn live verbonden met de servers, klanten kunnen op het web gedeelte inloggen en direct ritten inplannen.

Cases

Voor Meetinglinq heeft Redmap op locatie een cyber security audit uitgevoerd om kwetsbaarheden bloot te leggen.

De bevindingen en oplossingen zijn binnen één dag in een rapport verwerkt en uitvoerig met de directie besproken. Er is adequaat actie ondernomen om de risico’s te neutraliseren.

Cases

Voor CVSanitair is een private cloud server oplossing geïnstalleerd. Waarbij de backend software onderdelen voor levering, winkelvoorraad, administratie en betalingen in de cloud zijn geimplementeerd.

Ook zijn er Windows werkplekken in de cloud aangemaakt voor elk onderdeel binnen het bedrijf. Centraal staat stabiliteit van de data voorziening, automatisering van de bedrijfsprocessen en flexibel werken in de cloud.

Cases

Voor Rosa Security hebben wij de volledige ICT werkomgeving geïnstalleerd. De lokale werk computers zijn vernieuwd. Er is een high-end data warehousing oplossing geïmplementeerd.

Door het hele bedrijfspand is een CAT6 gigabit netwerk aangelegd. Met aan de internet toegangspoort een next gen firewall en adequate IDS (Intrusion Detection System).

 

Cases

Voor de drukkerij uit Nieuw-vennep: HTD Branding, heeft Redmap de ICT werkomgeving compleet gemoderniseerd. Er is lokaal en in het datacentrum een server geïnstalleerd, deze vormen samen de hybrid cloud oplossing en synchroniseren onderling continu data. Medewerkers op kantoor werken lokaal en medewerkers extern werken vanaf het datacentrum. Zodat de snelheid van systemen en netwerk optimaal benut wordt.

De beschikbaarheid en veiligheid van data-stromen spelen bij de drukkerij een belangrijke rol. Er is daarom op maat een data warehousing oplossing geïntegreerd, welke volledig onafhankelijk functioneert.

Cases

Voor de Kapperzaken Le Cedre Coiffeurs, hebben wij het gehele kassasysteem in de cloud geïntegreerd. Real-time wordt data gewisseld tussen de fysieke client locaties en de cloudserver in het datacentrum.

Klantenbestanden opvragen en het verwerken van betalingen gebeurt in een fractie van een seconde. Centrale beschikbaarheid en veiligheid van data speelt hier de key-role.

Cases