Cyber
Security

  • Auditing

  • Anti-Malware

  • Next Gen Firewall

Computer Beveiliging

De term computer beveiliging betekend bij Redmap: kennis en techniek om de veiligheid op uw computersystemen te waarborgen. Denk aan het beveiligen van gebruikersgroepen, Windows of OSX besturingssystemen, mail, webbrowsers, tegen malware, phishing, adware, etc. Samen zorgen wij dat uw systemen adequaat beveiligd worden tegen onbevoegden en kwaadwillenden.

Tijdens het gebruik van de systemen binnen uw bedrijf halen uw gebruikers (medewerkers) onwetend malware binnen via mailverkeer of webverkeer. Het beveiligen begint met schone systemen, wij voeren eerst een uitgebreide systeemscan (audit) uit. Zo krijgen wij een overzicht van de huidige status, mogelijke malware en beveiligingslekken. De stand van de systemen rapporteren wij naar de opdrachtgever(s) en nemen in overleg gepaste maatregelen.

informatiebeveiliging

Hoe veilig is de data binnen uw bedrijf opgeslagen? Zonder dat de meeste er bij stil staan, is opgeslagen data binnen het bedrijf makkelijk te verkrijgen voor kwaadwillenden en onbevoegden. Denk aan contracten, bedrijfsgegevens, klantgegevens, inloggegevens, etc.

Redmap zet zich in om uw belangrijke data, privé te houden, zodat deze alleen beschikbaar is voor bevoegden. Wij hebben alle tools in huis om u te adviseren over data security en bij te staan om een veilig data opslagsysteem te realiseren.

Netwerkbeveiliging

Een goed werkend computernetwerk is de basis van elke bedrijf. Redmap heeft alle kennis en tools in huis om de verbinding tussen internet en uw lokaal netwerk te beveiligen. uit ervaring merken wij dat bij de meeste bedrijven de netwerk beveiliging niet op ordeis, er wordt nog vaak gebruik gemaakt van verouderde firewalls en beveiliging, deze bieden anno 2016 geen bescherming meer tegen kwaadwillende hackers.

Een next generation firewall in cominatie met structureel beheer en onderhoud zorgt voor een aantoonbaar veilige computer omgeving bij uw bedrijf. Vraag een adviesgesprek aan met een van onze security-experts.

Cyber Security